Social

Marian Vanghelie sustine ca unii lideri PSD negociaza cu PD-L

Marian Vanghelie isi ataca din nou colegii de partid. Presedintele PSD Bucuresti sustine ca exista social-democrati care poarta negocieri subterane cu PD-L.Vanghelie a mai precizat ca nu-l va spijini pe Vasile Blaga in cursa pentru Primaria Capitalei.

"Avem foarte multi colegi in partid care fac jocuri de glezna, care spun una si fac alta si gandesc alta si n-avem nevoie, nu ma intereseaza sa negociez cu Constanda, cu Bobic. Nu ma intereseaza sa negociez cu Blaga, Videanu, Basescu. Nu ma intereseaza niciunul dintre acesti infractori. (...) Sunt cativa baieti simpatici pe la centru care cred ei ca pot sa pacaleasca electoratul, care transmit un mesaj electoratului, dar pe de alta parte negociaza cu PD-L", a declarat Marian Vanghelie.

Totodata, liderul PSD Bucuresti a declarat la Realitatea TV ca va demisiona din toate functiile din partid daca pierde alegerile pentru Primaria Sectorului 5 , sustinand ca el va fi "barbat pana la capat".

Vanghelie s-a aratat reticent in a accepta o functie de viceprimar , fie in cazul in care Oprescu va castiga, fie daca Blaga va deveni edilul sef al Capitalei. "Eu vreau sa fiu primar", a spus liderul PSD Bucuresti. El a mai spus ca va putea lucra, ca viitor Primar al Sectorului 5, si cu Oprescu si cu Blaga.

"N-am o problema cu Sorin Oprescu. Pot sa lucrez si cu Sorin Oprescu si cu Vasile Blaga, ca n-am lucrat cu Videanu, e pacatul lui", a mai declarat Vanghelie. El a mai spus ca nu ii este rusine in a recunoaste ca a lucrat bine si cu Traian Basescu de cateva ori pentru ca, a spus Vanghelie, actualul presedinte, stia sa cheme oamenii la el si sa se consulte.

Cat il priveste pe Sorin Oprescu, Vanghelie, care altadata spunea despre doctor ca reprezinta interesele mafiei, a spus ca ii doreste sa castige. El a adaugat ca reintoarecerea lui Oprescu in PSD nu tine de el, ci de dorinta organizatiei din care face parte (PSD sector 1), de dorinta partidului si in special de dorinta doctorului de a veni inapoi. Presedintele PSD Bucuresti a spus insa ca oamenii il vor taxa pe Oprescu pentru strategia aleasa, adica sa plece din partid si apoi sa se intoarca.

Liderul PSD Bucuresti a mai spus ca nu crede in acuzatiile lui Oprescu potrivit carora Blaga si Miron Mitrea s-au intalnit pentru a negocia impartirea Bucurestiului. "Linia o dam noi de la organizatia Bucuresti pentru munca pe care am facut-o la Bucuresti", a spus Vanghelie, sustinand ca numai el are dreptul de a negocia formarea de majoritati in CGMB si in lipsa sa, Aura Vasile si Rodica Nassar. "Negocierea o facem noi, nicidecum Miron Mitrea", a conchis seful pesedistilor bucuresteni.

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat saptamana trecuta ca filiala nu il sustine pe Sorin Oprescu, "demagogul de serviciu", in turul doi al alegerilor pentru Capitala, declarand ca este "scarbit" de zelul din partid de a-l proclama pe "asa zisul independent" salvator al Bucurestiului.

Lideri PSD precum Mircea Geoana sau Ion Iliescu si-au exprimat speranta ca Vanghelie se va alinia totusi la decizia partidului de sustinere a lui Sorin Oprescu in cursa pentru Primaria Capitalei.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea