Social

Marian Vanghelie: Nu ma intereseaza functia de vice-primar

Marian Vanghelie refuza functia de vice- primar general al Bucurestiului si anunta ca isi va da demisia din Consiliul General pentru care a fost ales pe listele PSD. Vanghelie a declarat la Realitatea Tv ca doreste sa sustina proiectele lui Oprescu care sunt in beneficiul bucurestenilor.

"Nu ma intereseaza functia de vice-primar. Eu cand spun ceva ma tin de cuvant. Am fost pe lista de consilieri generali considerand ca am un numar suficient de mare de electori pe care ii pot determina sa ma aleaga ca sa avem un numar destul de mare de consilieri. Sunt primarul sectorului 5 si am multe de facut acolo. Imi voi da demisia din Consiliul General.

Voi sustine toate proiectele primarului general care vin spre binele Bucurestiului. Trebuie sa votam bugetul in functie de buget. Trebuie sa depasim etapa de smecherii care au fost pana acum. Proiectele care ii implica pe Bobic, Puiu Popovici, Constanda le vom respinge", a declarat Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a refuzat sa spuna daca va sustine proiectul autostrazii suspendate propus de Oprescu. "Vom sustine toate lucrurile normale", a explicat acesta. "Daca vor exista interese asa cum a fost in cazul Adrian Videanu , acele lucruri nu le votam si plecam din sala. Vom analiza la partid cu specialistii nostri daca proiectele sunt bune si vom vota in consecinta in Consiliul General", a mai adaugat Vanghelie.

PD-L si PNG vor forma majoritatea in consiliul general al capitalei. Prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu si presedintele PNG Gigi Becali au recunoscut ca au ajuns la o intelegere dupa discutii care au avut loc noaptea trecuta. In acest fel, cele doua formatiuni politice aduna 28 din 55 de mandate, ceea ce inseamna ca primarul general va avea de-a face cu o opozitie puternica.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea