Social

#dan nica #marian saniuta #interne #dgipi #"doi s-un sfert"

Marian Saniuta il critica pe Dan Nica dupa audierile DGIPI

Cazul DGIPI naste conflicte in cadrul aceluiasi partid. Astfel, social-democratul Marian Saniuta , vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, a declarat astazi, ca Dan Nica a venit nepregatit la audierile din Parlament pe tema scandalului referitor la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI). Legat de scandalul “Doi s-un sfert”, Saniuta a adaugat ca listele oferite de Cornel Serban consulului Romaniei la Milano Tiberiu Dinu ar fi fost obtinute in mod legal.

Colegul de partid al ministrului de Interne a remarcat faptul ca Nica a venit la audieri fara raspunsuri convingatoare, adaugand ca aceasta problema va fi discutata la partid.

Marian Saniuta a declarat la Realitatea FM ca a plecat dezamagit de la respectiva audiere, deoarece a observat “ecourile montane puternice” si influenta presedintelui Basescu asupra declaratiilor ministrului Nica.

In plus, PSD-istul a spus ca listele cu apelurile telefonice pe care fostul sef al DGIPI Cornel Serban i le-ar fi dat consulului Romaniei la Milano Tiberiu Dinu ar fi fost obtinute in mod legal, intreaga operatiune fiind supravegheata de un procuror.

Ministrul de Interne Dan Nica a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Camera Deputatilor in legatura cu intentiile acestuia de reorganizare a ministerului si in ceea ce priveste situatia de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea