Social

Maria Marinescu a dat nas in nas cu Andreea Raicu

Amalia , sotia lui Ilie Nastase , implineste astazi 30 de ani. Desi nu obisnuieste sa-si serbeze ziua de nastere, in acest an, Amalia a avut parte de-o petrecere de zile mari.

Sotia fostului tenisman nu ar fi trebuit sa afle ca i se pregatea un chef , pentru ca sotul ei dorea ca acest lucru sa fie surpriza.

El a fost cel care s-a ocupat in amanunt de organizare, dorind ca "doamna General" sa aiba parte de o petrecere de proportii. Insa, Amalia a aflat din pura intamplare de cele puse la cale de Ilie, insa, tinand cont ca schimba prefixul, nu s-a suparat si a acceptat sa-si invite prietenii la ziua ei.

"Divele" s-au ignorat

Petrecerea a avut loc la Hotelul Howard Johnson din Capitala, vineri seara, unde Maria Marinescu si Andreea Raicu, cele doua ex-iubite ale lui Cristi Chivu au dat nas in nas. Cunoscuta fiind antipatia dintre cele doua vedete, mare parte dintre cei prezenti au stat toata seara cu ochii pe ele. Bineinteles ca "divele" au stat cat mai departe una de cealalta ignorandu-se total.

(continuarea in Averea )


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea