Social

Maria Basescu doarme cu sotul ei la 'Elias'

Presedintele Traian Basescu a avut un weekend destul de fierbinte, chiar daca se afla in continuare internat la Spitalul Elias . Pe langa vizitele primite din partea familiei, Basescu traseaza directive membrilor Executivului implicati in reducerea efectelor gripei aviare.

Dupa ce-a deschis ziua de sambata cu discutii telefonice cu ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, si cu premierul Calin Popescu Tariceanu, carora le-a cerut sa ia masuri pentru reducerea efectelor si prevenirea raspandirii gripei aviare, Basescu a continuat sa primeasca vizite din partea familiei.

Seful statului a fost vizitat de fiica sa cea mare, Ioana Basescu , si de sotul acesteia, Bodo , solistul trupei Proconsul. Prima care l-a vizitat a fost Ioana Basescu, aceasta parasind spitalul dupa scurt timp si fara a oferi amanunte ziaristilor aflati in fata spitalului. Apoi, seful statului a fost vizitat de Bodo. El a declarat ca Basescu se simte mai bine, ca la vizita de sambata nu l-a vazut, dar i-a transmis sanatate. Pentru ca prima data ginerele n-a putut sa-si intalneasca socrul, acesta aflandu-se la programul de recuperare, Bodo a venit si a doua oara. Nu pe jos, ci cu ultima sa achizitie in materie de masini. Ziaristii aflati in fata spitalului i-au trimis presedintelui prin intermediul lui Bodo un tricou de marinar . Si tot prin intermediul sau, Basescu le-a multumit acestora pentru cadoul oferit.

Sotia presedintelui, Maria, ramane in cursul noptii alaturi de acesta in rezerva sa din spital. Problema pe care o au in prezent familia si medicii cu seful statului este ca acesta doreste sa paraseasca spitalul pentru a merge la serviciu. Medicii incearca sa-l covinga din rasputeri pe presedinte sa ramana in spital doua saptamani, adica toata perioada necesara unei prime etape de recuperare, a anuntat Mihai Berteanu. Basescu ar putea fi externat spre sfarsitul saptamanii viitoare, mai precis vineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea