Social

#alegeri #sportivi #partide

Mari sportivi intorc spatele partidelor

Nadia Comaneci a refuzat oferta PSD de a candida pentru Parlament intr-un colegiu uninominal din America. Liberalii au fost refuzati de Gabriela Szabo , pe care voiau sa o trimita la Sectorul 1, si de Ivan Patzaichin, care fusese ofertat pentru o circumscriptie din Tulcea.

„Politica e o competitie necinstita“, acesta a fost raspunsul pe care multiplul campion olimpic si mondial la canotaj , Ivan Patzaichin, l-a dat PNL. Liberalii isi facusera planuri mari, pentru cunoscutul sportiv fiind rezervat un loc de deputat sau senator de Tulcea.

Tot PNL a primit si refuzul Gabrielei Szabo. De negocierile cu aceasta s-au ocupat sefii liberali de la Sectorul 1. „Sunt foarte tanara sa ma gandesc la politica“, le-a raspuns politicos fosta atleta.

Social-democratii au fost si ei refuzati, de Nadia Comaneci. Liderul partidului, Mircea Geoana, i-a oferit acesteia un loc intr-un colegiu uninominal pentru romanii din diaspora, care sa cuprinda si zona Americii de Nord.

(continuarea in Gandul )


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea