Social

Marean si tara lui

Alo, tovarasi, desteptarea! Da, da, cu dumneavoastra vorbesc, cei care cititi aceste rinduri, baieti subtiri, cu scoli inalte, doamne trecute prin MBA si masterate, viitori absolventi de Harvard sau fosti invitati ai saloanelor regale.

Nu zic ca n-ati avea un cuvint de spus, da’ se aude slab si e intrerupt de vuietul prin care se instaureaza vremurile noi. Si-aveti un mare dezavantaj, bai, acestia: sinteti putini, cu oase slabe!

Vreti o oglinda mare pusa deasupra Romaniei? Iat-o, priviti atent in ea si-o sa vedeti zimbetul fals-rusinat al lui marean vanghelie aratindu-si stinga si dindu-i o smetie ideologico-doctrinara chiar mentorului Iliescu.

Caci Marean de azi nu mai e cel de ieri care lasa, umil, la poarta vilei din Pangratti, sacosele incarcate cu de-ale gurii pentru nea Nelu si doamna Nina. Lui Marean i-a crescut stinga de la atita servit cu dreapta si, intre timp, i s-a pregatit o tara gata sa-l accepte.

 

Continuarea in Cotidianul

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea