Social

Marculescu, victima penibilului

Un om obisnuit, cand se trezeste cu ochii umflati de la pumnii unor golani necunoscuti, da fuga la IML, la politie ori la spital. Sa ne intelegem, e vorba de omul de rand, al de n-are acces la reflectoare, camere de filmat, sclipiciuri si rubrici tv cu mondenitaturi.
Un ins caruia statutul de vedeta ii e la fel de necesar precum barbieritul zilnic procedeaza, desigur, altfel. Se repede la OTV, da buzna peste Dan Diaconescu si incepe sa trambiteze, cu sangele siroindu-i elegant pe figura, ca a fost agresat . I s-a intamplat la inceputul saptamanii lui Costin Marculescu , vesnicul aspirant la gloria actoriceasca ori cantatoare, pastor de fotomodele si manechine.

A aparut omul in studio, s-a vaicarit ce s-a vaicarit, a protestat, a facut mare caz si a plecat acasa. Am crezut ca ocazia de a avea numai pentru el o ditamai emisiunea ii va ajunge pentru un an intreg.
Dar, cum domnul Costin nu se intalneste cu asa o pleasca prea frecvent, din pricina ca nu comite mari acte de vitejie ori iscusinta artistica, a tras cat mai mult din spuza fetisoarei lui tumefiate pe spuza publicitatii. Asa se face ca, doua seri mai tarziu, se infiinteaza din nou la show-ul cu chestii extraordinare pe banda rulanta, dezvaluind omenirii cine sta in spatele tentativei de asasinat.
E vorba de o duduie blonda, cu care a tinut ani la rand fraiele afacerii sale si care, dupa toate probabilitatile, a ajuns sa-l dusmaneasca de moarte. Cele doua parti litigante au purces, cu distinctie (ca doar Marculescu preda si bune maniere ), sa se porcaiasca in direct. Pe ecran, desigur, traditionalul sondaj de opinie cu privire la tema emisiunii, care pleaca de la un echitabil 50%-50%.
Dupa ce l-au ascultat pe Costin, telespectatorii au ajuns sa creada in proportie de doar 48% ca numita Carmen a vrut sa-i vina de hac fostului asociat, tocmind in acest sens niste galigani lipsiti de orice stil. Doi sau trei, ca nici bietul agresat nu mai stie la care cifra sa se opreasca. In orice caz, mai bine s-ar fi oprit la usa OTV-ului si nu i-ar mai fi trecut pragul. Fiindca, dincolo de maniera aberanta si total neconvingatoare in care si-a pledat cauza, a avut numai de pierdut. A primit tot felul de lovituri care, chiar daca nu lasa urme pe fata, fac rau la imagine. Au iesit la iveala o multime de amanunte neplacute din activitatea omului, de la situatii tulburi legate de bani si pana la amanunte ce tin de caracter ori, mai degraba, de lipsa lui.
Vazandu-se incoltit, artistul n-a mai avut alta sansa decat s-o stearga din studio, mult mai putin tantos decat intrase. Nu inainte ca, respectand normele bunei cuviinte, sa-si ceara scuze de la telespectatori si sa-si faca reclama pentru preselectia si spectacolul pe care le va tine duminica. Oricum, raul fusese deja facut: mai mult decat suferind de pe urma a catorva scatoalce, pseudostarul Marculescu a fost victima penibilului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea