Social

# ziua armatei romane #maratonul accinarii #spital militar #vaccinare

Maraton de vaccinare de Ziua Armatei Romane! Spitalele militare in care te poti imuniza

Cu prilejul Zilei Armatei Romane, Ministerul Apararii Nationale organizeaza, luni si marti, un maraton de vaccinare in 6 spitale militare din tara. Maratonul se desfasoara sub deviza ''Impreuna pentru viata, Impreuna pentru viitor!''.

 

“Ministerul Apararii Nationale organizeaza, in zilele de luni, 25 octombrie, si marti, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, un maraton de vaccinare sub deviza „Impreuna pentru viata, Impreuna pentru viitor!”.

Maratonul se va va desfasura in sase spitale militare din tara, care sunt si centre regionale de depozitare a vaccinurilor impotriva COVID-19.

Astfel, cetatenii din categoriile eligibile (cu varsta mai mare de 12 ani), care doresc sa se vaccineze, o vor putea face, non-stop, incepand cu ora 8:00 a zilei de luni, 25 octombrie, si pana la ora 20:00 a zilei de marti, 26 octombrie, in centrele de vaccinare care functioneaza la: Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Iacob Czihac” din Iasi; Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenta „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanta; Spitalul Clinic de Urgenta Militar „Dr. Stefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenta „Regina Maria” din Brasov; Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” din Timisoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfasura in regim normal, conform programarilor existente.”, se arata pe pagina de Facebook a MApN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea