Social

#mandat #daniel morar #dna #prelungire mandat

Mandatul lui Daniel Morar la sefia DNA a fost prelungit cu 6 luni

Daniel Morar, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), va ocupa aceasta functie pentru inca sase luni.

Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, a dispus, vineri, prelungirea delegarii lui Morar la sefia DNA incepand cu data de 13 august.

"Prin ordin al doamnei Laura Codruta Kovesi, Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, din data de 03.08.2012 s-a dispus delegarea domnului procuror Daniel Marius Morar in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Delegarea este dispusa incepand cu data de 13 august 2012, pentru o perioada de sase luni, deoarece actuala delegare a domnului procuror Daniel Marius Morar va expira la data de 12.08.2012", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.

Titus Corlatean, ministrul Justitie, declarase, joi seara, ca nu va face nicio numire la conducerea Directiei, in perioada in care la conducerea tarii se afla un presedinte interimar.

"Exista o recomandare foarte ferma din partea Comisiei Europene cu privire la nerealizarea unei propuneri de nominalizare de procuror sef DNA in perioada de interimat prezidential in Romania. Deci nu este o surpriza ca nu fac nicio propunere in aceasta perioada de interimat", a spus ministrul la Digi 24.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea