Social

#premier league #manchester a invins #chelsea a castigat

Manchester United si Chelsea s-au impus in ultimele minute

Cele doua super-echipe din Anglia au castigat greu in etapa 22 din Premier League . Atat Manchester United cat si Chelsea s-au impus in ultimele minute ale partidelor. Baietii lui Sir Alex Ferguson au avut un meci greu cu Bolton Wanderers.

Golul victoriei a fost marcat de bulgarul , in minutul 90, dupa o actiune creata de Tevez. Chelsea a abordat meciul cu Stoke City vaduvita de aportul mai multor titulari. Drogba, Joe Cole, Deco sau Essien au lipsit din lotul lui Scolari .

Oaspetii au deschis surprinzator scorul prin Roy Delap, in minutul 60. "Albastrii" au avut insa un final perfect, puctand de doua ori. Mai intai, Belletti a adus egalarea in minutul 88 pentru ca Frank Lampard sa marcheze golul victoriei in ultimele secunde ale meciului.

Iata rezultatele inregistrate sambata in Premier League: Blackburn Rovers a invins cu 3-0 pe Newcastle United , Manchster City a obtinut trei puncte cu Wigan, scor 1-0, Sunderland a pierdut pe teren propriu cu Aston Villa, scor 1-2, iar West Bromwich a batut pe Middlesbrough cu 3-0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea