Social

#fotbal #liga campionilor #barcelona #fc porto #meci

Manchester United si Barcelona merg in sferturile Ligii Campionilor

FC Barcelona, Machester United , FC Porto si Arsenal sunt ultimele echipe calificate in sferturile Ligii Campionilor. Ieri in aceeasi etapa a competitiei obtinusera calificarea Liverpool, Chelsea, Villarreal si Bayern Munchen .

Barcelona a invins-o pe Olympique Lyon , cu scorul de 5 la 2, dupa ce in tur scorul fusese egal, 1-1 iar Machester a invins Inter Milano cu scorul de 2-0, dupa ce la Milan scorul fusese unul alb.

FC Porto a facut remiza alba cu Atletico Madrid , insa s-a calificat datorita scorului din tur (2-2) in timp ce Arsenal a reusit calificarea in sferturi cu emotii, dupa ce a invins AS Roma la penaltyuri, scor 7-6, dupa ce in tur scorul fusese 0-1.

Marti seara, tot in optimile Ligii campionilor echipele Liverpool, Chelsea, Villarreal si Bayern Munchen au reusit sa obtina calificarea in sferturi, unde le vor intalni pe invingatoarele zilei de miercuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea