Social

Manchester United, Barcelona si Real Madrid continua negocierile pentru transferul lui Ronaldinho

Negocierile privind transferul atacantului brazilian Ronaldinho continua cu cluburile Manchester United si FC Barcelona, conform anuntului facut luni de responsabilii clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain, care asteapta, de asemenea, o propunere scrisa din partea formatiei Real Madrid, relateaza AFP.

Cluburile mentionate sunt ultimele trei ramase in cursa pentru asigurarea serviciilor campionului mondial, dupa ce oferta facuta de clubul Chelsea, cumparat recent de omul de afaceri rus Roman Abramovitch, a fost respinsa .

Totodata, presedintele clubului catalan, Joan Laporta , a afirmat ca asteapta un raspuns pana la mijlocul saptamanii, in caz contrar urmand sa renunte la transfer. "Ronaldinho ne intereseaza, dar noi nu vom astepta la nesfarsit", a precizat Laporta.

De asemenea, conducerea echipei franceze asteapta o propunere concreta din partea lui Florentino Perez , presedintele clubului madrilen. Optiunea Real Madrid este avantajoasa pentru echipa pariziana, intrucat i-ar permite sa-l pastreze pe Ronaldinho in sezonul 2003-2004, brazilianul urmand sa se incadreze in efectivul madrilen abia peste un an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea