Social

Manchester United a trecut de Exeter

Manchester United s-a calificat in turul trei al Cupei Angliei, dupa victoria obtinuta in deplasare, 2-0 la Exeter. Singurele goluri ale meciului au fost marcate de Cristiano Ronaldo si Wayne Rooney.
Dupa egalul din urma cu 10 zile, 0-0 pe Old Tradford, Manchester United trebuia sa invinga in deplasare la Exeter, pentru a-si asigura accederea in turul 4 al Cupei Angliei. Detinatoare a recordului de Cupe ale Angliei castigate, 11, Manchester United a deschis rapid scorul. Cristiano Ronaldo a marcat, in minutul 9, dupa o combinatie la care a mai participat Paul Scholes. Dupa inca 10 minute, diavolii isi puteau majora avantajul, dar incercarea lui Rooney a fost parata de Paul Jones. Singura ocazie a gazdelor, din prima repriza o are Sean Devine, in prelungiri, dar sutul sau trece alaturi. Partea a doua incepe la fel ca si prima, iar in minutul 55, Scholes nu reuseste sa-l intreaca pe Paul Jones. Scorul final, 2-0 pentru Manchester a fost stabilit in minutul 86 de Wayne Rooney, care a finalizat o faza la care a ramas cu poarta goala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea