Social

#ajutor financiar #nou-nascuti #natalitate nationala #ajutor financiar mame

Mamele ar putea beneficia de un nou ajutor financiar din partea statului

Vesti bune pentru viitoarele mamici. Potrivit unui nou proiect normativ care a fost inregistrat recent in Parlament, mamele ar putea beneficia de un nou ajutor financiar din partea statului pentru fiecare dintre copiii nou-nascuti.

Noul ajutor pentru mame se va acorda o singura data, in momentul eliberarii certificatului de nastere al copilului si este destinat pentru achizitionarea produselor de lenjerie si ingrijire de prima necesitate, se arata in actul normativ depus recent la Senat de catre mai multi deputati PP-DD.

Aceasta initiativa are ca scop incurajarea mamelor aflate la inceput de drum, dar si oferirea posibilitatii acestora de a-si procura un minim de produse necesare ingrijirii unui nou-nascut.

Deputatii sustin, de asemenea, ca aceasta initiativa va avea un impact pozitiv din punct de vedere demografic, deoarece s-a inregistrat o scadere foarte mare a natalitatii la nivel national.

Sursa foto: www.9am.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea