Social

#reportaj The Sun #copii Carei #copii oua Kinder

Mama copiilor romani din reportajul The Sun: “A fost o inscenare!”

Un nou caz Sky News! Dupa ce cotidianul The Sun a publicat un reportaj despre copiii din Carei, pusi sa munceasca pentru asamblarea oualor cu surprize, mama acestora a negat acuzatiile si a declarat ca nimic din ce s-a scris nu este adevarat, totul fiind o inscenare.

Timea Jurj, femeia din Carei despre care tabloidul britanic “The Sun” sustinea ca isi foloseste copiii minori pentru a asambla oua Kinder, a negat acuzatiile si a declarat ca nimic din ce s-a scris nu este adevarat, totul fiind o inscenare, transmite corespondentul Mediafax.

Timea Jurj a declarat, marti, corespondentului Mediafax ca ziaristii britanici i-au spus ca vor sa promoveze ouale Kinder, pentru ca in Anglia sunt foarte scumpe, si vor sa se vada cum se fac acestea, de la inceput pana la sfarsit, iar femeia a cazut in capcana lor.

„Nu e nimic adevarat din ce au scris cei de la ziarul din Anglia. A fost o inscenare, ziaristii respectivi i-au pus pe copii sa stea cum vor ei, le-au zis sa faca o poza si cu mine. si din poza se vede cum copiii zambesc si ca stau la o poza. Nici vorba sa fi lucrat si ei la asamblat ouale Kinder sau ca eu i-as fi exploatat. Ziaristii din Anglia mi-au spus ca vor sa promoveze ouale Kinder pentru ca in Anglia sunt foarte scumpe si vor sa se vada cum se fac acestea, de la inceput pana la sfarsit. Am cazut in capcana lor. si pentru ca avem copii minori au venit aceste acuzatii, si nu au mers la alte familii care nu au copii si fac acelasi lucru, pentru ca nu i-a interesat”, a spus Jurj.

„Nu stiu ce demersuri sa fac acum impotriva celor de ziar, vreau doar ca viata mea sa revina la normal. Sper ca ziaristii din Anglia sa primeasca de la Dumnezeu ce merita pentru ce mi-au facut”, a mai spus Timea Jurj.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea