Social

# cautat de politie # pedofil bucuresti #pedofil drumul taberei

Mama copiilor agresati de pedofilul din Drumul Taberei: "L-as omori"

Mama copiilor agresati sexual de un pedofil din zona Drumul Taberei din Capitala a facut marturisiri socante despre ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile.

Femeia a spus ca este pur si simplu oripilata de ceea ce a putut sa le faca barbatul copiilor sai. Mama copiilor a facut marturisiri cutremuratoare si spune ca ar fi in stare sa il omoare pe acest individ. In acest moment, femeia se afla internata in spital, dupa ce a adus pe lume cel de-al treilea copil.

”O săruta pe gură, a pipăit-o şi la un moment dat s-a oprit liftul. A dat să iasă cu ea în braţe, a ieşit şi băiatul cu ei. Acolo i-a pipăit, i-a pupat, mai mult pe fată. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborât la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipăit, i-a băgat mâna fetei în chiloţei. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să ţipe, practic o ţinea pe fată pe pervazul geamului la etajul 8. Am spus că bărbatul mi se pare cunoscut, când am văzut la secţie. Imediat cum mi s-a arătat filmarea din lift mi s-a părut faţa cunoscută, de aici din zonă, de la mine de pe stradă. E cunoscut, dar nu ştiu de unde, sigur din zonă de la noi. După mine, ca mamă, l-aş omorî. Sunt foarte mulţi copii, îmi este teamă, la şcoală ne învaţă că trebuie să le oferim încredere, eu i-am lăsat să meargă de la şcoală acasă, la o vecină, doar între străzi aici. Şi acum copiii deja nu mai vor nici cheile să le aibă în casă, nu deschidem la nimeni, mă închizi în casă”, a declarat femeia la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea