Social

#bricolaj #materiale

MAM Bricolaj Ghencea pregateste un weekend de sarbatoare!

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj aniverseaza un an de activitate a magazinului din cartierul Ghencea cu un weekend de premii si activitati speciale dedicate clientilor.

 

Magazinul din Ghencea al MAM Bricolaj implineste un an la sfarsitul lunii martie, iar aceasta ocazie va fi sarbatorita de retailer cu trei zile de sarbatoare dedicate clientilor: vineri, 1 aprilie, sambata, 2 aprilie, si duminica, 3 aprilie. Magazinul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice, frumos decorat pentru aniversare, va gazdui o tombola pentru clientii care fac cumparaturi de cel putin 300 de lei pe un bon fiscal in weekendul aniversar. Premiile puse in joc sunt: o bormasina marca Bosch, o masa de calcat si o tigaie de tip grill.

Tombola nu impune o restrictie asupra numarului de achizitii pentru fiecare client: cu cat mai multe bonuri cu suma minima de 300 de lei, cu atat mai multe taloane de participare primeste clientul respectiv, cu atat mai multe sanse de castig va avea la extragerile pentru desemnarea premiilor. Taloanele de tombola se vor depune in cutia amenajata in zona caselor de marcat, iar extragerea castigatorilor se va face duminica, 3 aprilie.

Activitatile speciale continua in curtea magazinului, unde va fi parcat si pus pe gatit un food truck, spre deliciul clientilor care vor vizita magazinul MAM Bricolaj Ghencea in perioada 1-3 aprilie. Acestia sunt asteptati cu meniuri delicioase cu mici, burgers si carnati cabanos, iar fiecare client care merge in magazin poate castiga un voucher in valoare de 20 de lei, valabil pentru cumparaturile de mancare de la food truck in weekendul 1-3 aprilie.

„Este o mare bucurie pentru noi sa marcam aceasta aniversare, data fiind perioada extrem de dificila economic pe care o traversam de doi ani incoace. Tocmai de aceea am hotarat sa oferim clientilor nostri acest weekend de activitati speciale, dat fiind ca ne-au ramas alaturi si ne sustin activitatea. Pentru a ne bucura cat mai mult impreuna, am extins programul in cele doua zile de weekend: magazinul Ghencea va fi deschis atat sambata, cat si duminica, intre orele 8 si 17”, a declarat Ioana Gavan, director de marketing MAM Bricolaj. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea