Social

#maidanezi #caini #sterilizare

Maidanezii, pe cale de disparitie in Capitala: In patru ani, toti cainii vor fi sterilizati

Maidanezii vor fi pe cale de disparitie in Capitala in urmatorii ani. Primaria Capitalei sustine ca  incepand de astazi, 70 de caini fara stapan vor fi sterilizati, in fiecare zi. La 100.000 de maidanezi , se poate estima ca in patru ani rata de inmultire a cainilor fara stapan din Capitala se va apropia de zero.

Primaria Capitalei si Fundatia VIER PFOTEN demareaza o campanie de sterilizare a cainilor fara stapan din Capitala. Potrivit intelegerii, 70 de maidanezi vor fi sterilizati in fiecare zi.

"Incepand cu 10 septembrie, cainii de pe strazile Bucurestiului vor fi prinsi, deparazitati, sterilizati si vaccinati. Reprezentantii fundatiei pentru protectia animalelor Vier Pfoten isi propun sa sterilizeze in medie 70 de ciini pe zi, caini ce vor fi de asemenea marcati prin aplicarea unui crotal de culoare albastra la ureche si inregistrati intr-o baza unica de date", anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea