Social

#spital #reducere #inchisoare #decizie #curtea de apel #adrian nastase #judecatori

Mai putine zile de inchisoare pentru Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti a decis astazi ca fostul premier Adrian Nastase va petrece mai putine zile dupa gratii. Din pedeapsa de doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii", judecatorii i-au scazut cele sapte zile petrecute la Spitalul de Urgenta Floreasa, care se vor considera executate.

Romania TV scrie ca decizia Curtii de Apel este definitiva si irevocabila. Din cei trei judecatori, unul a fost impotriva reducerii pedepsei.

Imediat dupa aflarea sentintei, Ion Cazacu, avocatul lui Nastase, a declarat ca decizia luata este una corecta. "Cele sapte zile ii vor folosi domnului Nastase cand comisia va calcula termenul pentru eliberarea conditionata", a adaugat acesta.

In prima instanta, Adrian Nastase a cerut Tribunalului Bucuresti eliminarea din condamnarea de doi ani a zilelor in care a fost internat in spital (20-26 iunie 2012). Tribunalul a respins insa aceasta cerere, iar fostul premier a contestat hotararea la Curtea de Apel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea