Social

#bac #sesiune #august

Mai putin de doua saptamani pana la examenul de Bacalaureat

Elevii care nu au promovat examenul de Bacalureat in sesiunea din iunie mai au inca o sansa sa obtina diploma anul acesta. In mai putin de doua saptamani incepe sesiunea a doua de Bacalaureat .

Sesiunea a doua de Bacalaureat incepe luni, 18 august, cu primul examen oral la Limba si Literatura Romana. Elevii care au studiat, in liceu, Limba si Literatura Materna sustin, pe 19 august, proba orala la aceasta specialitate. Ultima proba orala va fi sustinuta, pe 20 august, la Limba si Literatura Moderna.

Cei care promoveaza examenele orale, se pot prezenta, pe 21 august, la prima proba scrisa, cea la Limba si Literatura Romana. Elevii care au studiat, in liceu, in Limba Materna , vor sustine, pe 22 august, proba scrisa pentru specialitatea Limba si Literatura Materna.

Pe 25 august, elevii vor sustine prima proba obligatorie a profilului, in scris, iar, pe 26 august, o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, in scris sau practic. Ultima proba a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 27 august si va fi sustinuta la una din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii, in scris sau practic.

Notele obtinute de elevi la toate probele examenului de Bacalaureat, precum si nota finala vor fi afisate pe 29 august. In aceeasi zi, intre orele 16,00 – 20,00, cei nemultumiti de notele obtinute, pot depune contestatii , urmand ca rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat – sesiunea august sa fie afisate pe 1 septembrie.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului