Social

Mai multi social-democrati sunt amenintati cu excluderea din partid

In vizorul excluderii sunt cei care au vorbit fara permisiunea liderilor de la centru si, mai ales, cei care au criticat deciziile conducerii PSD in alegerile locale. Propunerea a venit, vineri, de la primarul Iasiului, Gheorghe Nichita , iar conducerea PSD s-a grabit sa adopte o rezolutie in acest sens.

Cine pleaca din PSD? Sau ... va fi exclus cineva din PSD? Raspunsul nu il pot da, deocamdata, nici macar liderii partidului.

"Asteptam, daca exista astfel de situatii. Cu nume, prenume si motivatie , pentru a putea sa luam o astfel de decizie. Nu s-a discutat de nume. Cine nu e disciplinat in probleme de comunicare si de loialitate in perioada de razboi, in perioada de campanie electorala trebuie sa suporte consecintele acestor acte de indisciplina. Punct!", a concluzionat Geoana.

Liderul PSD de la Iasi, Gheorghe Nichita, a explicat ca cei incriminati vor fi sanctionati de organizatiile din care fac parte in functie de declaratiile sau actiunile din campania electorala.

Desi nici un membru PSD nu a fost nominalizat, sunt vizati Vasile Dancu de la Cluj - care a criticat partidul in turul doi pentru ca l-a sustinut pe Sorin Oprescu la Primaria Capitalei - si Ion Solcanu, de la Iasi - care l-a suparat cu declaratiile facute in campanie chiar pe actualul primar, Gheorghe Nichita.

De altfel, liderul de la Cluj a fost dat la o parte chiar de sambata, odata cu dizolvarea conducerii organizatiei pe care o conducea. Vasile Dancu a comentat decizia partidului intr-un mod original: pe blogul personal.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea