Social

Mai mult de jumatate din populatia judetului Suceava este asistata social

Mai mult de jumatate din populatia judetului Suceava este asistata social.

Afirmatia ii apartine vicepresedintelui Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei, care a precizat ca nu mai putin de 421.972 de persoane din judet, din cele peste 700.000, beneficiaza de una dintre formele de asistenta sociala . Acatrinei a subliniat ca numai in cursul anului trecut, aceste persoane au primit de la bugetul de stat in suma totala de 269,5 milioane de lei (2.695 miliarde de lei vechi).

„La aceste sume se adauga si banii pe care i-a platit Consiliul Judetean Suceava prin Directia de Asistenta Sociala. Este o situatie ingrijoratoare, pentru ca sumele alocate pentru sunt extrem de mari. Si din acest motiv cred ca cei din Guvern ar trebui sa gaseasca solutii pentru ca asistatii social sa castige mai mult, sa se infiinteze noi locuri de munca, astfel incat numarul ajutoarelor sociale sa scada”, a declarat Acatrinei. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea