Social

# masuri de protectie #coronavirus #magazine online

Magazinele online isi iau masuri de protectie in contextul raspandirii Coronavirus

De mai bine de doua saptamani, magazinul online InPuff Fashion Store a decis luarea unor masuri de precautie si igiena, astfel incat toti clientii sa poata comanda fara riscuri si de asemenea, toti angajatii magazinului sa nu fie afectati.

Pentru a evita raspandirea Coronavirusului, din data de 9 martie 2020, managementul magazinului online a decis atat adoptarea masurilor general valabil pentru comertul in aceasta perioada, dar si adoptarea unor masuri specifice. In continuare, o sa vi le prezentam si o sa va mentionam ce rol au fiecare!

Masuri generale de igiena

  • Coletele retur vor sta in carantina timp de 48 de ore: conform noilor studii, se pare ca virusul rezista destul de mult pe suprafete si mai ales daca vorbim despre textile. Asa ca aceasta masura de siguranta va limita posibilitatea ca un retur de la o persoana infectata sa imbolnaveasca atat angajatii magazinului, dar si alti clienti.
  • De asemenea si marfa primita de la furnizori va sta 48 de ore in carantina si va fi manipulata cu manusi.
  • De doua ori pe zi este obligatorie dezinfectarea birourilor si suprafetelor de lucru.
  • La nivelul fiecarui birou sunt asigurate materiale igienico-sanitare pentru dezinfectarea mainilor si suprafetelor.
  • Pentru a nu se expune riscurilor, personalul firmei nu mai foloseste transportul in comun pentru a ajunge la birou.
  • Pentru a limita posibilitatea de infectare, personalul firmei foloseste o alta cale de acces in cladire decat agentii firmelor de curierat.

Masuri specifice adoptate de InPuff Fashion Store

  • Showroomul din Pitesti, N. Balcescu 146 s-a inchis pe o perioada nedeterminata, incepand din 9 martie.
  • In incinta companieii este restrictionat accesul persoanelor straine.
  • Un singur angajat are contact cu agentii firmelor de curierat, intr-un spatiu izolat, special amenajat pentru predarea coletelor. Dupa primirea si predarea coletelor, spatiul va fi igienizat de catre angajat.
  • Dimineata si la pranz se dezinfecteaza statiile de lucru.
  • Angajatii lucreaza in doua echipe, in ture de cate 7 zile. Acest lucru este esential pentru a limita imbolnavirea personalului si pentru a avea la dispozitie macar o echipa de oameni care sa lucreze in cazul in care ar fi vreun suspect in cealalta echipa.
  • In fiecare dimineata, angajatilor le este monitorizata temperatura corporala.
  • Ambalarea coletelor este realizata de catre angajati care poarta manusi si masca de protectie.
  • Departamentul de Marketing lucreaza de acasa. 

Dupa cum poti observa, atat magazinul InPuff, dar si alte magazine online si-au luat toate masurile de precautie astfel incat sa poata livra comenzi in siguranta. Orice ai avea nevoie in perioada aceasta, poti comanda cu incredere online.

Respecta recomandarile autoritatilor si limiteaza iesirile din casa. Indiferent ca iti trebuie alimente, produse de ingrijire, poate chiar haine, rochii de seara sau de ocazie pentru evenimente ce vor avea loc tarziu in vara si pe care iti doresti sa le cumperi la promotie, le poti comanda pe toate din magazine online! Astfel, te vei proteja si pe tine si ii protejezi si pe cei din jurul tau. Daca vom respecta toti masurile recomandate, totul va reveni la normal mult mai repede!

Deasemenea in aceasta luna ofertele InPuff.ro te indeamna sa #StaiAcasa si sa comanzi online. Luna aceaste te poti bucura de ▶️Reduceri de pana la 70% ▶️Transport Gratuit ▶️ Reducere la plata cu cardul ▶️Cadou o masca la fiecare comanda

Ce parere ai despre masurile luate de catre magazinele online in aceasta perioada?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/c9FQyqIECds

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea