Social

#madalina manole #sinucidere #inmormantare

Madalina Manole va fi inmormantata vineri cu slujba in afara bisericii!

Madalina Manole va fi inmormantata vineri, 16 iulie, la ora 13.00, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, se arata intr-un comunicat remis de casa de discuri MediaPro Music.

Trupul neinsufletit al Madalinei Manole a fost depus azi, in foaierul Salii Radio din Bucuresti. Toti cei care doresc sa aduca un ultim omagiu, o pot face pana maine dimineata la ora 09:00 cand cortegiul funerar se va indrepta catre Ploiesti.

Din pacate, artista nu va avea parte de o slujba de inmormantare obisnuita, Biserica Ortodoxa respingand cererea sotului Madalinei, facuta in acest sens.

"Intrucat Biserica Ortodoxa condamna sinuciderea ca fiind un pacat greu, nu admite pentru sinucigasi oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare. De aceea, ca raspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, sotul artistei Madalina Manole (Anca Magdalena Mircea), arhiepiscopia bucurestilor aproba doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei indurerate", informeaza Secretariatul Arhiepiscopiei Bucurestilor.

"Ca atare, slujba va fi oficiata pe scurt, de un singur preot, in afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfintii Imparati Constantin si Elena din Ploiesti", se mai arata in comunicat.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta sa din Otopeni. Primele rezultate ale autopsiei arata ca moartea artistei a survenit in urma ingerarii voluntare a unei substante toxice .

Cantareata a baut aproximativ 400 de ml de Furadan, un pesticid foarte puternic care in numai cateva minute i-a cauzat moartea.

 
Galerie foto: Madalina Manole

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini



Citeste si

"Ultimul interviu al Madalinei" a fost inventat!

Corina Chiriac: "Madalina Manole a murit de inima rea"

Au venit rezultatele autopsiei: Madalina Manole s-a sinucis

Trupul neinsufetit al Madalinei Manole, depus in foaierul Salii Radio

Madalina Manole, ucisa de pastilele pentru slabit?

Madalina Manole s-a sinucis, spun procurorii

S-a gasit o sticla de insecticid langa corpul Madalinei Manole!

Madalina Manole s-a sinucis! A lasat un mesaj de adio

Ce a scris Madalina Manole in mesajul de adio

Madalina Manole, omorata de sot

Ce spun artistii romani despre moartea Madalinei Manole

Madalina Manole a murit

Eniko, vaduva lui Serban Georgescu: "A murit iubind-o pe Madalina"

Madalina Manole: "Erau momente cand l-as fi impuscat"  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea