Social

#ministerul transporturilor #accident #macara

Macara prabusita in centrul Bucurestiului, "incident periculos"

Dupa ruperea contragreutatilor, o macara s-a prabusit luni dimineata peste o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, langa sediul Ministerului Transporturilor. Nu au existat victime.

"Directia Politia Transporturi este la fata locului si face cercetari. Din fericire nu sunt victime, dar o masina a fost distrusa", a declarat pentru Realitatea.net purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan . 

Traficul din zona nu a fost afectatat de incident, iar autoritatile au inceput desfasurarea unei anchete dupa incadrarea in categoria "incidente periculoase" de catre Inspectoratul Teritorial de Munca ( ITM ) Bucuresti.

Directorul General al ITM, Constantin Bujor , a explicat ca inspectorii urmeaza sa primeasca documentele de la firma constructoare. "Trebuie sa vedem care este antreprenorul general, care sunt subantreprenorii, ca sa vedem care sunt datele din controalele aterioare", a spus Bujor, citat de Gandul.

Prabusirea macaralei a produs avarii minore cladirii Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, iar pagubele vor fi suportate de beneficiarul lucrarii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea