Social

Luxemburgo la Real

Sezonul in curs este unul dintre cele mai negre din istoria lui Real Madrid. Pentru a iesi din criza, presedintele florentino perez l-a adus pe Arrigo Sacchi pe post de director tehnic, avand sarcina de a schimba fata Realului.

Mutare . Speriat ca jocul "galacticilor" continua sa fie din ce in ce mai lipsit de rezultate, italianul a decis inaintea Anului Nou sa-l inlocuiasca pe Mariano Garcia Remon. Cel care va conduce Realul este brazilianul Wanderlei Luxemburgo. "Mi se implineste un vis. E provocarea carierei mele. Cred ca e pentru prima oara cand un antrenor din Brazilia isi asuma o astfel de responsabilitate . Asumandu-ti responsabilitati iti dai ocazia sa traiesti clipe memorabile. Trebuie ca jucatorii sa fie disciplinati, uniti, sa dea dovada de profesionalism si sa munceasca mult. Vom forma o echipa care va lupta sa castige in toate cele trei competitii in care este angrenata. Am venit aici pentru a castiga, iar pentru acest lucru este nevoie de multa munca", au fost primele cuvinte ale lui Luxemburgo in calitate de tehnician al "galacticilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea