Social

#Mihai Razvan Ungureanu SIE #Mihai Razvan Ungureanu demisie #mihai razvan ungureanu

Lunea demisiilor: Mihai Razvan Ungureanu pleaca de la SIE!

Astazi, Mihai Razvan Ungureanu si-a depus demisia din functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SIE).

Informatia a fost confirmata la Realitatea TV de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. Aceasta a precizat ca interimatul va fi asigurat de generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat deja demisia lui Mihai Razvan Ungureanu.

Pana acum nu exista informatii cu privire la cauzele care determinat aceasta demisie neasteptata. Se vehiculeaza ca MRU ar fi interesat de o candidatura la parlamenterele din decembrie.

Tot astazi, Gabriel Oprea este asteptat sa isi depuna oficial demisia din Senat, asa cum a anuntat pe Facebook la finalul saptamanii trecute.

"Nu ma ascund in spatele niciunei imunitati si, la fel ca si familia Gigina, doresc adevarul despre acel accident. Inteleg ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluarii votului.

Prin urmare, ca sa nu mai existe vreo indoiala, va anunt ca demisionez din Senatul Romaniei. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza saptamana viitoare", a scris Oprea pe Facebook.

Luni, si seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a cerut sa fie eliberat din functie dupa ce a scris pe Facebook, legat de cel mai recent cutremur, ca romanii nu se pot baza pe institutiile statulului. Premierul nu i-a acceptat insa demisia.

"Premierul a avut o discutie cu Valentin Mircea si au convenit ca pana la finalul acestui mandat seful Corpului de control sa ramana in functia pe care o detine”, a spus Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Executivului.

“Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii", a scris sambata Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea