Social

#studiu sex #relatii sex # cat de des faci sex

Cheful de sex creste in luna mai. Iata motivul!

Cercetarile facute in decursul ultimelor doua decenii au stabilit ca mai este luna din an in care se concep cei mai multi copii. Motivul? Caldura creste nivelul de estrogen si de progesteron cu pana la 21% fata de lunile anterioare.

In plus, nivelul de serotonina, cel "vinovat" de starea noastra psihica, creste si el odata cu temperatura mediului inconjurator. Asadar, primavara, dar mai ales in luna mai, sustin studiile, suntem mai binedispusi si mai tentati la flirturi.

Statistic vorbind, cei mai multi copii se nasc la inceputul lunii martie, ceea ce inseamna ca ei au fost conceputi cel mai probabil in luna mai. In plus, in aceasta luna creste numarul cautarilor pe google de materiale pornografice, sustine un studiu publicat in revista Archives of Sexual Behavior. O activitate crescuta inregistreaza si site-urile de dating online.

Un sondaj realizat de Weather Underground arata ca doua treimi dintre persoanele chestionate considera ca luna mai este perioada in care se simt mai atrase de sexul opus pentru ca atunci hainele groase sunt inlocuite cu bluze si pantaloni scurti. 78 la suta din respondenti au declarat ca se simt mai sexy atunci cand temperatura incepe sa creasca si, prin urmare, aceasta stare de spirit predispune la sex.

Foto: hdwallphotos.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea