Social

#lumea-auto.ro #vacanta #concurs #lumea auto #castigatori concurs

LumeaAuto felicita castigatorii celui mai recent concurs: "Lumea Auto te trimite in vacanta"

Desfasurat in perioada 17 ianuarie - 31 martie, concursul "Lumea Auto te trimite in vacanta" s-a incheiat, iar magazinul online de piese auto a premiat norocosii castigatori cu excursia la Paris si setul de anvelope de vara, alaturi de alte premii.

Desfasurat prin intermediul paginii Facebook LumeaAuto, concursul "Lumea Auto te trimite in vacanta" a atras atentia a peste 5000 de participanti, iar 200 dintre ei au fost premiati cu tricouri LumeaAuto.

Marii castigatori ai concursului au fost alesi prin tragere la sorti in data de 1 aprilie si contactati pentru atribuirea premiului, dar clientii magazinului online au in continuare sanse de castig. LumeaAuto continua concursul lunar disponibil clientilor magazinului online, al carui premiu este un curs de conducere defensiva in fiecare luna, pana la finalul anului.


Castigatorii concursului "LumeaAuto te trimite in vacanta":

Grigorescu Ioan Adrian - 1 x Excursie la Paris pentru 2 persoane

Grecu Sandra - 1 x Set de anvelope de vara in valoare de 1200 RON

Andreea Andra - 1 curs de conducere defensiva la Napoca Rally Academy

LumeaAuto ofera felicitari norocosilor castigatori si multumeste tuturor participantilor! Devino client al magazinului online si vei putea participa la concursurile lunare si beneficia de alte surprize pregatite de Lumea-Auto.ro.


Despre LumeaAuto

Magazin online de piese auto si accesorii auto, Lumea-Auto.ro ofera o platforma usor de folosit, disponibila 24 h din 24. LumeaAuto este furnizorul preferat de piese si servicii auto a mii de clienti din toata tara, pe care magazinul ii considera reali parteneri.

Lumea-Auto.ro beneficiaza de acreditare Trusted, iar clientii sai pot analiza ofertele cele mai bune pentru piese auto si au la dispozitie si optiuni de utilizare a unor vouchere de reducere si flexibilitate in metodele de plata, inclusiv plata in rate. Cu optiunea "Comanda rapid" clientii pot plasa o comanda in numai 20 de secunde, iar "Garajul meu" ofera un istoric al cautarilor pe site pentru a usura cautarile de piese pentru acelasi autoturism.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea