Social

#psd #pnl #alianta #varujan vosganian #ludovic orban

Ludovic Orban: Alianta cu PSD trebuie decisa intr-un congres al PNL

Deputatul PNL Ludovic Orban  sustine ca se impune convocarea unui Congres extraordinar al partidului, intrucat actuala conducere a PNL nu are mandat pentru incheierea unei aliante cu PSD, anunta .

"In PNL problema e mult mai complicata: Crin Antonescu fost ales in 2010 in baza unei motiuni in care nu se vorbeste de alianta cu PSD, ci dimpotriva, se vorbeste de identitate de dreapta, de minimum 30% la locale si parlamentare. Nu exista un mandat acordat conducerii pentru alianta cu PSD, ba chiar dimpotriva, sensul motiunii votate la Congres este contrar acestui pas", a declarat Orban.

"In mod evident, trebuie convocat un Congres extraordinar pentru ca in momentul in care Congresul a luat o decizie nu poti sa iei o decizie contrara fara sa convoci Congresul partidului", a adaugat Ludovic Orban.

Aceeasi idee este impartasita si de  vicepresedintele PDL Varujan Vosganian: “Si eu cred ca in situatia in care s-ar materializa discutia cu PSD pentru o eventuala alianta fie politica fie electorala, ea ar trebui decisa printr-un congres, dat fiind ca e o actiune politica ce necesita o gandire foarte aplicata si o decizie responsabila”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea