Social

#lucian bute ibf #ion lucian #carl froch #campion ibf

Lucian Bute, invins prin knockout de Carl Froch. Bute a pierdut titlul de campion IBF

Boxerul roman Lucian Bute a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie, dupa ce a fost invins prin knockout in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-un meci disputat sambata, la Nottingham.

In cadrul conferintei de presa de dupa meci, Lucian Bute a recunoscut ca Froch a avut o o strategie buna, care l-a surprins. Deocamdata, pugilistul roman spune ca inca nu se gandeste la revansa.

"Trebuie sa-i dau credit lui Froch pentru victorie, a avut o strategie buna, m-a surprins, m-a lovit. Asta e boxul, au pierdut si cei mai mari campioni. Deocamdata, dupa cea mai grea seara pentru mine de cand m-am apucat box, am nevoie de o pauza, iar apoi o sa stau de vorba cu antrenorul si cu promoterul meu si vedem ce decizie luam. E prea devreme acum sa spun ca vreau revansa rapid, trebuie sa ma odihnesc, sa-mi revin si apoi vom lua o decizie impreuna", a spus Bute.

In acest moment, Lucian Bute (32 de ani) 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin knockout, si o infrangere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea