Social

Lucescu: "Ma gindesc sa demisionez"

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca se gindeste sa demisioneze si sa plece din Turcia, dupa infringerea, cu scorul de 1-4, suferita, duminica, de echipa sa, Besiktas .

Arbitrul Cem Papila a eliminat cinci jucatori de la echipa antrenata de Mircea Lucescu : Zago '25, Ibrahim '41, Ahmet Yldirim '45, Daniel Pancu '69 si Ilhan Mansiz '84.
"Dupa ce s-a intimplat in acest meci, ma gindesc sa demisionez si sa plec din aceasta tara. Au asteptat de doua luni sa ne lovesca. Au ales ziua de azi. Este foarte greu sa ajungi la un anumit nivel prin munca. Cite puncte trebuie sa mai pierdem ca ei sa se comporte normal fata de noi?", a spus Lucescu dupa meciul de duminica, tehnicianul roman neprecizind numele celor pe care i-a acuzat.

Lucescu a mentionat ca jucatorii sai au fost provocati in meciul cu Samsunspor. "Nu s-a vazut ce au patit Tumer si Pancu. Ma voi gindi serios la modul in care se va desfasura campionatul in continuare. Noi sintem urmariti. Poate ca si acest meci ar trebui sa se rejoace. Insa eu nu voi solicita acest lucru", a precizat Lucescu.

Potrivit site-ului ajansspor.com, Mircea Lucescu a afirmat ca centralul Cem Papila a facut greseli incredibile. "Arbitrul nu a vazut ce le-au facut fundasii echipei adverse jucatorilor mei. Cit despre fotbalistii echipei mele, ei au fost eliminati prea usor", a declarat Lucescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea