Social

Lucescu ii face reclama lui Marica

Sahtar Donetk incearca diseara sa castige primele puncte in grupele Ligii Campionilor, in fata scotienilor de la Celtic Glasgow . Dupa doua infrangeri, 0-1 cu Milan si 0-3 cu Barcelona, echipa lui Lucescu tinteste locul al treilea in grupa, care i-ar permite sa joace in optimile de finala ale Cupei UEFA. In echipa ucraineana vor aparea ca titulari patru jucatori romani : Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica . Ultimul a fost laudat insistent de Lucescu la finalul antrenamentului de luni. "Este mai bun ca Rooney. Este mai tehnic si mai rapid, iar in cativa ani ar putea ajunge sa joace la o echipa de top a Europei", a declarat antrenorul roman. Dumitru Mitu are si el mari sanse sa fie folosit din primul minut pentru Panathinaikos , care primeste pe teren propriu pe Arsenal. Meciul serii se va juca la Milano, unde echipa lui Carlo Ancelotti primeste una dintre cele mai in forma trupe din Europa in acest sezon, FC Barcelona. Cu Inzaghi printre titulari, "diavolul milanez" spera sa stearga impresia modesta lasata in acest debut de sezon. (B.G.)


Programul meciurilor:
Rosenborg - PSV Eindhoven, Panathinaikos - Arsenal (Grupa E); AC Milan - FC Barcelona, Sahtar Donetk - Celtic Glasgow (Grupa F); Anderlecht - Werder Bremen , Valencia - Inter Milano (Grupa G); Chelsea - TSKA Moscova, Paris SG - FC Porto (Grupa H).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea