Social

#deces ion caramitru #mesaj emotionant #loredana groza #ion caramitru

Loredana Groza, mesaj emotionant dupa decesul lui Ion Caramitru

Loredana Groza a transmis un mesaj emotionant dupa aflarea vestii ca Ion Caramitru s-a stins din viata.

Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emotionant, rememorand hitul si duetul cu marele actor, melodie care i-a deschis larg portile in lumea muzicii.

“Buna seara iubite….
Te astept ca din cer,
Sa-mi aduci continente de palid mister….
Mai presus de mariri, de caderi de cuvant…
Adio Maestre Ion Caramitru🙏🏻🖤 RIP”,
a postat Loredana pe Instagram, parafrazand versurile marelui hit din 1988, compus de un alt mare artist disparut prematur, Adrian Enescu.

 

Celebra melodie “Buna seara, iubito”, a fost lansata in 1987, an in care marele actor, Ion Caramitru, era pe culmile popularitatii. La acea vreme, Loredana Groza era cea mai apreciata tanara speranta a muzicii pop. Cu un an inainte castigase festivalul Mamaia la sectiunea debut.  

Ion Caramitru s-a stins din viata duminica, 5 septembrie. Actorul de 79 de ani era internat de aproximativ o luna la Spitalul Elias din Bucuresti. 

Ion Caramitru era director al Teatrului National Bucuresti (TNB) si presedinte al Uniunii Teatrale din Romania (UNITER). Zilele acestea, trebuia sa se afle la Iasi pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Romanesc (SFR). Din cauza problemelor medicale, actorul a lipsit de la eveniment, scrie Mediafax. La inceputul lunii august, medicii i-ar fi descoperit o infectie in sange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea