Social

# funerarii regina elisabeta #inmormantare regina elisabeta # masuri de protectie #londra

Londra, paralizata dupa moartea reginei

Londra, capitala Marii Britanii este paralizata. Oameni din toata Marea Britanie, dar si din alte colturi ale lumii, au venit pentru a-I aduce reginei un ultim omagiu.

 

Dupa ce portile Palatului Buckingham au fost umplute cu buchete de flori, ursuleti de plush si baloane, pana la refuz, britanicii si turistii au fost indemnati sa depuna flori in Green Park. Totodata li s-a cerut ca florile sa fie depuse fara ambalaje si sa nu se aduca ursuleti de plus, baloane sau alte artefacte.  

Oamenii au fost anuntati ca omagiile vor fi pastrate pana la terminarea ceremoniilor, iar florile vor fi luate din parcuri dupa 7-14 zile de la inmormantarea reginei.

Nivel de securitate sporit in Londra

 Nivelul de securitate a fost sporit in Londa. Autoritatile au luat masuri drastice de asigurare a pacii si sigurantei in Capitala,pentru a se asigura ca localnicii si turistii saluta memoria reginei Elisabeta in calm si pace.

De asemenea, la funerariile reginei sunt asteptati sefi ai statului din intreaga lume, motiv pentru care se cere o siguranta sporita asupra orasului. Deasupra Londrei zboara numeroase eleicoptere, iar masini ale politiei si securitatii vegheaza traficul rutier. In plus, toate hotelurile de 4 si 5 stele din Londra au fost blocate pentru a caza oficialii si vedetele care vor participa la inmormantarea reginei.

Funerariile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc luni, 19 septembrie, incepand cu ora 11:00 (ora 13:00, ora Romaniei).

Regele Charles al III-lea a declarat ca data de 19 septembrie, la care va fi inmormantata regina Elisabeta a II-a, va deveni sarbatoare legala in Marea Britanie.

FOTO: monitorulcj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea