Social

#explozie metrou #incendiu metrou #defectiune #atentat terorist #raniti #metrou #londra

Londra, in alerta! Explozie la metrou soldata cu numerosi raniti

Numeroase persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident ce a avut loc in subteran, in metroul londonez. Accidentul a semanat teroare in Anglia, crezandu-se initial ca este vorba despre un atentat terorist.

Accidentul a avut loc, in statia Dalston Kingsland. Mai multe persoane au declarat ca s-a auzit o bubuitura, apoi trenul a luat foc. Pasagerii au fost evacuati de urgenta iar pompierii au intervenit pentru a stinge flacarile.

In urma incidentului, mai multe persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Momentan nu se cunoaste numarul ranitilor si nici starea in care se afla acestia.

Statia de metrou a fost inchisa si pusa in stare de urgenta. Circulatia la metrou, in ambele sensuri, a fost oprita.

"Acest incident nu este un incident suspect", a informat Politia Transporturilor Britanice, precizand ca nu este vorba despre un act terorist, ci, mai degraba, un scurt-circuit la bordul trenului, potrivit romaniatv.net.

Dupa numeroase cercetari la fata locului s-a constatat ca nu este vorba de un atentat terorist, iar circulatia a fost reluata.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea