Social

# liviu dragnea repetent #liviu dragnea scandal #liviu dragnea

Liviu Dragnea, repetent in facultate. Explicatia politicianului

Mircea Oprean, fost profesor al politicianului Liviu Dragnea, a facut recent dezvaluiri inedite despre viata activitatea universitara a lui Liviu Dragnea. Acesta a marturisit ca politicianul a ramas repetent un an in timpul facultatii.

„La noi atunci erau două direcții, direcția asta la care eram eu cu transmisii automate, și altă direcție cu service-uri, cu întreținere. N-a venit pe direcția mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar și așa a rămas repetent”, și-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

Imediat ce a iesit la iveala acest lucru, social-democratul a venit cu explicatii despre acest episod rusinos din viata sa.

„Eu am mai abordat subiectul ăsta acum câțiva ani de zile, de vreo câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulți colegi, cu unii cântam în formație, cu alții aveam alte activități, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o și dacă aș mai fi încă o dată în situația aia aș lua aceeași decizie, ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fuga de la examene, fugăriți prin curtea institutului... asta e!”, a adăugat Liviu Dragnea, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea