Social

#politica #adrian nastase #liviu dragnea

Liviu Dragnea: Adrian Nastase mai are lucruri de spus in politica romaneasa

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat, duminica, la Antena 3, ca "PSD nu se disociaza de Adrian Nastase" si ca formatia pe care o reprezinta va face tot ce este posibil pentru ca familia fostului premier sa depaseasca "acest moment greu".

Dragnea a mai spus ca Adrian Nastase a fost un om politic si de stat important.

"Era Adrian Nastase nu s-a incheiat. Adrian Nastase mai are lucruri de spus in politica romaneasca", a atras atentia Liviu Dragnea.

Declaratiile lui Dragnea vin la cateva zile dupa ce deputatul PSD Ion Stan cerea intr-o scrisoare deschisa adresata liderilor de filiale si parlamentarilor PSD convocarea de urgenta a Comitetul Executiv National si a Consiliului National in vederea adoptarii unei pozitii de solitaritate cu Adrian Nastase.

In acest document, Stan sustinea ca procesul "Trofeul Calitati", in care Nastase a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare, este, de fapt, procesul campaniilor electorale ale PSD.
"Desi PSD are in aceste momente o mare si grava problema, care a iesit la iveala odata cu tentativa de suicid a lui Adrian Nastase, liderii marcanti ai partidului tac, iar ministrii partidului se ascund in spatele fotoliilor de demnitari pe care le ocupa in Guvernul Ponta", a mai precizat Stan in scrisoarea deschisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea