Social

#dragnea #liviu dragnea #salariu

Liviu Dragnea a marturisit tot. Din ce salariu traieste dupa ce a iesit de la inchisoare

Liviu Dragnea a trecut luni prin noi emotii dupa ce a fost chemat la audieri la sediul DNA. Procurorii i-au adus la cunostinta prelungirea sechestrului in dosarul Tel Drum, in care are calitatea de inculpat.

"Cu atatea sechestre, mai aveti din ce sa traiti?", l-a intrebat un reporter pe fostul lider PSD.

"Da, sigur, din salariu", a raspuns Dragnea, care a reusit cu greu sa isi faca loc printre sustinatorii si contestatarii sai, aflati langa sediul DNA.

In fata sediului DNA au avut loc incidente, dupa ce mai multi protestatari stransi in fata sediului au aruncat cu oua si iaurt in cunoscutul protestatar Ceausescu, dar si un reporter si un fotograf.

De asemenea, un cameraman a fost lovit de un sustinator al lui Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Dragnea este inculpat la DNA in dosarul Tel Drum pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infractiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma participatiei improprii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea