Social

Dupa 2-0 pe "San Siro", AC Milan a suferit cumplit aseara pentru a se califica in finala Ligii Campionilor. PSV Eindhoven a dat totul in fata "Diavolului", au invins cu 3-1, dar italienii sunt cei care vor juca pe 25 mai, la Istanbul, cu trofeul pe masa, impotriva lui Liverpool.

FULMINANT. Constienti ca nu au alta varianta, olandezii s-au napustit din start catre poarta lui Dida, sustinuti de cei peste 30.000 de suporteri. Internationalul sud-coreean Park a deschis scorul in minutul 9, finalizand din apropiere o actiune rapida, iar PSV revenea in cartile calificarii. Ofensiva gazdelor s-a vazut rasplatita in minutul 65, cand "veteranul" Cocu a inscris cu capul dupa o centrare a lui Lee, celalalt sud-coreean adus la Eindhoven de Guus Hiddink.

DRAMATISM. Finalul a fost unui de infract pe superba "Phillips Arena". Carlo Ancelotti l-a aruncat in lupta si pe danezul Tomasson, iar in primul minut de prelungire capitanul Milanului, Ambrosini a reusit golul calificarii, fructificand o centrare a brazilianului Kaka . Cocu a mai zvacnit o data, un minut mai tarziu, dar era prea tarziu. Olandezii au parasit stadionul in lacrimi, dar ovationati de fani, iar Milan se pregateste pentru finala de la Istanbul.

DEZAMAGIRE . "Traiesc o seara trista , poate cea mai trista din cariera mea. Am trecut milimetric pe langa o uriasa performanta", a declarat Cocu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea