Social

Liverpool e foarte puternica

Mijlocasul brazilian al lui Arsenal Londra , Gilberto Silva, si-a avertizat colegii de echipa mai tineri ca e o echipa foarte puternica si ar putea sa le puna probleme in meciul din Liga Campionilor ce va avea loc in aceasta seara.

Liverpool va juca in aceasta seara impotriva “tunarilor” de la Arsenal , pe stadionul Emirates in cadrul unui meci din sferturile Ligii Campionilor.

Cu toate ca Liverpool nu a mai castigat in fata lui Arsenal din 2000, brazilianul se teme de cormoranilor.

“Liverpool are o echipa foarte buna. Ei nu joaca extraordinar in Premier League, dar parca se transforma in Liga Campionilor, unde sunt foarte greu de invins. Aici parca sunt mai motivati ca niciodata.”, a declarat Gilberto Silva.

Arsenal a castigat impotriva celor de la Liverpool sezonul trecut patru din cinci partide si i-au eliminat pe “cormorani” din ambele cupe ale Angliei.

Cu toate astea brazilianul este convins ca vor putea trece de Liverpool: “Mereu este greu contra lui Liverpool si mai ales acum, cand jucam iarasi cu ei dupa ce ne-am luptat in campionat. Stiu insa ca avem valoarea necesara de a ne califica mai departe." a incheiat Silva.

Meciul va fi transmis de ProTV cu incepere de la ora 21:45.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea