Social

#szilagyi zsolt #sogor csaba #iuliu winkler #laszlo tokes #marko bela #udmr #cnmt #alegeri europarlamentare #lista

Lista UDMR a "solidaritatii maghiare" pentru Parlamentul European

UDMR crede ca va obtine trei locuri in Parlamentul European. Uniunea a depus la Biroul Electoral Central lista cu candidati si cea cu 290.000 de semnaturi.

Marko Bella a calificat alegerea candidatilor drept "o lista a solidaritatii maghiare". Partidul condus de el estimeaza obtinerea a trei locuri in PE, dar spera ca ar putea obtine si un alt patrulea.

43 de candidati sunt prezenti pe lista. Ea este deschisa de Laszlo Tokes, Iuliu Winkler si Sogor Csaba , iar pe locul 4 se afla un candidat al CNMT , Szilagyi Zsolt .

"Lista are un specific extrem de important pentru noi anul acesta, pentru ca este o lista a solidaritatii maghiare. Am intocmit-o in urma intelegerii cu CNMT, astfel ca lista este condusa de domnul episcop Laszlo Tokes, iar pe locurile doi si trei urmeaza colegii nostri care au fost eruoparlamentari si pana acum,  Iuliu Winkler si Sogor Csaba. Este o lista care oglindeste de fapt pluralismul politic existent in cadrul comunitatii maghiare si sunt convins ca va avea sustinerea integrala a maghiarilor din Romania. Speram la o campanie cat mai buna si pozitiva si o reprezentare cat mai puternica la Bruxelles a maghiarilor", a precizat Marko Bela, citat de Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea