Social

#angajati #persoana juridica #lista neagra

Lista neagra cu angajatii indisciplinati

Angajatorii sau companiile de recrutare au acum acces la o baza de date despre angajatii cu probleme. Portalul blacklist-online.ro ofera persoanelor juridice un serviciu prin care acestea pot afla daca potentialii lor angajati au creat probleme in trecut sau pot impartasi cu alte firme experienta neplacuta avuta cu un angajat.

Problemele reclamate in prima zi au tinut de cheltuielile angajatorului pentru formarea profesionala a angajatului care apoi a disparut complet si de prejudicii de imagine, aduse de angajati prin nerespectarea contractelor sau a termenelor de plata a unor comisioane .

"Fiecare membru este obligat prin contract sa detina si sa poata arata dovezile care sa sustina postarea angajatului pe Black List. Echipa noastra va verifica informatiile, pentru e evita abuzurile sau chiar reua-vointa a angajatorilor. Apoi, fiecare membru este obligat sa arate altor membri aceste dovezi, in cazul in care acestia le cer. Motive de reclamare a angajatilor pot fi si abuzul in serviciu, fraude, evaziuni, furturi etc. Site-ul isi propune sa devina o comunitate a persoanelor juridice, fiind creat strict pentru a evita neplacerile si a verifica trecutul viitorilor angajati sau parteneri", a declarat pentru Gandul Calin Stefanescu, director BlackListOnline.

Angajatorii si firmele de recrutare sau consultanta nu sunt obligati sa-si anunte angajatii atunci cand ii trec pe lista neagra . Ei isi pot retrage oricand reclamatiilede pe site. Numai persoanele juridice pot avea acess la baza de date pentru suma de 199 RON, copntravaloarea unui abonament pe un an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea