Social

#lipscani #centru comercial #inchiriere spatii

Lipscaniul se transforma in centru comercial

Vechea strada Lipscani, situata in centrul Bucurestiului, va deveni, in curand, un punct comercial foarte important, mai ales pentru persoanele pasionate de moda. Aici, se vor deschide mai multe magazine de haine in urmatorii 2-3 ani.

Primul magazin care se va inaugura va fi H&M, care se va deschide saptamana viitoare in cladirea Cocos junior.

Reprezentantii firmei Colliers International, care au inter­mediat tranzactia prin care H&M a inchiriat aceasta cladire, au precizat ca in acest moment poarta negocieri cu inca trei retaileri interesati sa inchirieze spatii pe Lipscani.

"Consider ca peste 2-3 ani, Lipscaniul va arata ca o artera de shopping in adevaratul sens al cuvantului, in timp ce la Craciunul de anul viitor va fi deja o destinatie interesanta de cumparaturi. In cativa ani, mixul de chiriasi de pe Lipscani va fi acoperit in proportie de 70% de magazine de imbracaminte, fata de 38% in prezent", a declarat Simina Istrate, director in cadrul departamentului de retail al Colliers, citata de b365.ro.

Sursa foto: turistu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea