Social

#Lionel Messi inchisoare #lionel messi

Lionel Messi, condamnat la inchisoare din cauza tatalui sau. Cat va sta dupa gratii

Lionel Messi si tatal acestuia au fost condamnati la 21 de luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala, informeaza El Periodico.

Messi a primit si o amenda in cuantum de 2 milioane de euro, informeaza Reuters. Tatal acestuia a primit o amenda de 1,5 milioane de euro.

Ambii au fost audiati in luna iunie pentru o frauda de 4,1 milioane de euro. Suma care trebuia sa ajunga in conturile Fiscului spaniol s-a acumulat in anii 2007, 2008 si 2009 prin neplata taxelor pe drepturile de imagine ale jucatorului.
Avocatul lui Messi, Enrique Bacigalupo, a pdeclarat in fata judecatorului ca fotbalistul nu a fost la curent cu activitatile financiar-contabile ale familiei, totul fiind trecut in responsabilitatea tatalui acestuia.

“Am incredere in tatal meu, nu stiu ce am semnat”, a fost si pledoaria lui Messi.

"Eu am jucat fotbal. Nu am fost la curent cu nimic", a declarat atunci atacantul. "Nu mi s-a explicat niciodata cum sunt gestionate drepturile de imagine. (...) Tot ce siam era ca semnez cu sponsorii pentru suma X si ca apoi trebuie sa fac reclame cu fotografii si lucruri de genul asta, dar nu stiam nimic despre bani şi unde ajungeau", a adaugat argentinianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea