Social

Liga Campionilor, sferturi de finala

Cel mai interesant sfert de finala al Ligii Campionilor, AS Roma – Manchester United, isi disputa in aceasta seara primul episod in Cetatea Eterna.

Desi pornesc cu sansa a doua in fata echipei engleze, romanii nu se gandesc decat sa-si ia revansa, dupa ce anul trecut au fost invinsi de echipa lui Alex Ferguson cu scorul de 7-1 tot in aceasta faza. „Dupa acel meci am avut nevoie de cateva saptamani sa ne revenim.

Ne era rusine. Dar ne-am invatat lectia si sunt convins ca nici intr-o suta de ani nu se mai poate repeta un asemenea rezultat", a declarat portarul lui AS Roma, Doni. In celalalt meci al zilei, FC Barcelona, o echipa care dezamageste in Primera Division , are sansa sa se reabiliteze in fata fanilor impotriva celei mai slab cotate echipe din sferturile Ligii.

Schalke 04 este, alaturi de , revelatia aceste editii si dupa cum a jucat in optimi in fata lui FC Porto nu poate emite prea multe pretentii in fata catalanilor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea