Social

Liderul PSD a dizolvat guvernul-fantoma al partidului

Guvernul- fantoma din Kiseleff a fost dizolvat ieri de Mircea Geoana din cauza certurilor interminabile intre "ministrii" cabinetului din umbra . Iritat de discutiile in contradictoriu intre asa-zisii ministri din umbra, Mircea Geoana a decretat ieri ca "sunt prea multe orgolii aici".

Apoi a hotarat sa infiinteze cabinetul-fantoma, pe care il desemnase impreuna cu Miron Mitrea in scopul de a pregati o eventuala formula de guvernare in cazul unor alegeri anticipate si, pe de alta parte, pentru a avea specialisti pentru comunicarea publica care sa ii atace pe actualii ministri - cei adevarati ai Guvernului Tariceanu - in presa.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, dizolvarea asa-zisului guvern a mai avut o cauza pe langa cea a orgoliilor lui Corlatean si Ponta, incompetenta unora dintre cei nominalizati. Astfel, Liviu Dragnea , care figura in cabinetul din umbra ca ministru al Internelor , a fost acuzat de Mircea Geoana ca nu s-a ridicat la inaltimea portofoliului pentru care fusese desemnat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea