Social

Liderul PNL Tulcea va candida la sefia Consiliului Judetean

Liderul liberalilor tulceni, Octavian Popa, va candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ), aceasta fiind cea de-a treia candidatura anuntata oficial pana in prezent, transmite corespondentul ROMPRES.

Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca, potrivit presedintelui organizatiei judetene a PNL, Octavian Popa, exista in prezent numeroase nemultumiri cu privire la modul in care interesele judetului au fost reprezentate.

'Exista comune tulcene in care 90% din terenuri sunt cuprinse in Programul Natura 2000, iar CJ ar fi trebuit sa analizeze si sa reactioneze cu mai multa promptitudine in ceea ce priveste declararea siturilor Natura 2000 pentru a pune un drept echilibru intre interesele comunitatilor locale si necesitatea de a proteja mediul', a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei judetene a PNL, Octavian Popa.

El a mai spus ca s-au stabilit deja si persoanele care vor candida la un mandat de consilier judetean si ca a solicitat tuturor membrilor care au ocupat functii in administratia publica locala ca, incepand de vineri, sa isi faca publice declaratiile de avere.

'Ne-am propus ca la nivelul CJ sa obtinem minim sase mandate, iar daca procentul care va fi obtinut de organizatia judeteana a PNL la alegerile locale va fi mai mic cu un procent decat media de la nivel national a partidului voi demisiona din functia de presedinte al organizatiei tulcene', a mentionat Octavian Popa. Pana in momentul de fata, doar organizatiile judetene PD-L si PNG-CD si-au anuntat oficial candidatii la presedintia CJ, acestia fiind Victor Tarhon si Constantin Popescu.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea