Social

#massud barzani #nuri al-maliki #campanie electorala #ataca verbal

Liderul Kurdistanului si premierul irakian se ataca verbal

Presedintele Kurdistanului autonom irakian, Massud Barzani , si premierul irakuian Nuri al-Maliki s-au atact verbal duminica, in plina campanie electorala , calificandu-se reciproc drept " dictator ", respectiv "secesionist".

"Stim ca exista o persoana care ar dori refacerea dictaturii in Irak prin controlarea armatei si politiei", a spus liderul kurd, la un miting la Dohuk, informeaza AFP.

"Daca schimbarea Constitutiei vizeaza ameliorarea situatiei, nu este nicio problema, dar nu o vom accepta niciodata, daca scopul este impunerea de rectrictii intereselor kurzilor", a adaugat Barzani, aluzie clara la premier, care face campanie pe tema unui stat puternic si unei reformari a Constitutiei.

Premierul, aflat la un miting la Diwaniyah, a declarat: "Doresc sa le spun celor care vor sa creeze un mic stat, ca respectarea Constitutiei ne-a permis sa unificam Irakul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea